19 Mayıs 2024

ENEZ BELEDİYESİ CNR EXPO'DA ENEZ'İ TANITTI

Enez Belediyesi, Keşan Belediyesi ve Keşan Ticaret Odası ile CNR EXPO'da  Saros'un İncisi Enezimizi tanıtmak için ortak olarak açılan ''Macerayı Saros'da Yaşa'' Standına ilgi büyüktü. Binlerce misafirin katıldığı fuarda Enezimizin denizini , doğasını en iyi şekilde anlatmaya çalıştık. Belediye Başkanı Özkan Günenç ve Belediye Meclis Üyeleri Kamurran Çelik , Bülent Demir, Osman Gülcan ve Mustafa Çayır'ında katıldığı fuarda ; Belediye Başkanı Günenç: '' Fuara katılımın bu denli yüksek olması bizleri çok sevindirdi, önceliğimizin turizm ve Enezimizi tanıtmak olduğunu ve bunun için bu tip fuarlarda herzaman olacağımızı tekrar belirtmek istiyorum''dedi. Burada var gücüyle çalışan personeline de teşekkürlerini iletti.