18 Mayıs 2024 Cumartesi

RECEP GÜRKAN ENEZ'DE

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın desteğiyle yapımına başlanan yeni yaşam alanının çalışmalarını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan , Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç yerinde inceledi. Başkan Günenç yaptığı açıklamada:’’ Daha önceki dönemlerde söz verilen fakat bir türlü değerlendirilemeyen bu alanın yapımına başladık. Vatandaşlarımızın sevdikleriyle keyifli vakit geçirebileceği, kendine zaman ayırabileceği , muhteşem göl manzarasını izleyebileceği bu parkımız çok kısa zamanda siz değerli hemşehrilerimin hizmetine sunulacak. Enezimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. Başkan Günenç ziyaretlerine gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı  Fevzi Pekcanlı’ya teşekkürlerini iletti.